← BLOG
13.12.2016

SPIN Zoekt Iemand

by SPIN

S P I N Z O E K T ADMINISTRATIEF MEDEWERKER / OFFICE MANAGER

SPIN IS

SPIN is een kunstorganisatie die een kader op maat biedt voor de artistieke trajecten van kunstenaars Kate McIntosh, Hans Bryssinck en Diederik Peeters.

SPIN is een kleinschalige organisatie. Binnen SPIN staan zelforganisatie, collectieve autonomie, openheid & samenwerking centraal. SPIN wordt gestuurd vanuit de artistieke praktijk en vanuit een nauw overleg met de kunstenaars. In SPIN komen verschillende disciplines samen. SPIN is een organisatie in constante ontwikkeling.

SPIN wordt structureel ondersteund door de Vlaams Overheid en BUDA Kunstencentrum.

JIJ BENT

IEMAND die uitgedaagd wordt door wat SPIN doet en waar SPIN voor staat. IEMAND met interesse in het artistieke werk dat SPIN ondersteunt. IEMAND die graag en goed zelfstandig kan werken en prioriteiten kan stellen. IEMAND die nauwgezet is en niet gek wordt van plotse deadlines. IEMAND die flexibel is en goed gedijt bij lichte chaos. IEMAND met goede communicatievaardigheden. IEMAND die meertalig is (vlot in NL en ENG - FR, ES, DE zijn extra plus). IEMAND die plezier vindt in het organiseren van tools en administratie. IEMAND die meer dan één bordje tegelijkertijd in de lucht kan houden.

voor de functies van administratie en office management

SPIN's kantoor is een web van verbonden medewerkers, vaak vanop afstand geëngageerd in de verschillende artistieke projecten. Als office manager ben jij het administratieve zenuwcentrum dat met iedereen communiceert en het overzicht bewaart.

SPIN verwacht dat je

(administratie)

kennis hebt van boekhouding (BTW & analytische boekhouding)

kennis hebt van loonadministratie

kennis hebt van vzw administratie en de specifieke noden van een artistieke administratie (auteursrechten, BV buitenlandse kunstenaars, ...)

ervaring hebt in maken en opvolgen van budgetten

ervaring hebt met de financiële luik van subsidieaanvragen (Kunstendecreet, VAF, ...).

(Office management)
aanspreekpunt bent voor alle freelance medewerkers en de kunstenaars en goed communiceert met de verschillende medewerkers en partners
digitale tools ontwikkelt en op orde houdt voor een vlotte samenwerking en doorstroom van kennis naar de verschillende (tijdelijke) medewerkers
het overzicht bewaart van de planning
zorgt voor de archivering van materiaal en kennis

SPIN biedt

- een deeltijds contract - 50% van onbepaalde duur, planning zelf te bepalen, flexibel maar in functie van het artistieke werk. Samen letten we erop dat 50% = 50%

- loon op basis van barema podiumkunsten volgens CAO PC 304 (afhankelijk van anciënniteit voltijds brutoloon tussen 2386 EUR en 2964 EUR)

- uitvalsbasis in Brussel

Hoe?

Stuur je CV samen met een motivatiebrief in het Engels naar info@spinspin.be (enkel digitaal)

Wanneer ?

- graag jouw brief voor 20 januari 2017

- gesprekken in de week van 6 februari en de week van 20 februari

- beslissing voor eind februari

- aanvang van de job: april